Almelose Montessorischool

Kamp 2019

woensdag 11 september 2019

Kamp 2019

Kamp  2019

2 sep: om half 9 moesten we op school zijn. Toen om 9 uur gingen we weg fietsen. Na anderhalf uur waren we  op de camping de Bovenberg in Markelo. Daarna gingen we naar de kamers, En onze bedden op maken. Toen gingen we naar het meer en lekker zwemmen. En er was een trampoline op het water. En een vlot waar je mee heen en weer kon gaan. Na het zwemmen gingen we buiten spelen. En daarna gingen we macaroni eten en na het eten kregen we een toetje.

3 sep: ‘s morgens hebben we ontbeten. Na het ontbijt gingen we buiten spelen. Later in de middag gingen we een spel doen: het zoekt en gij zult vinden spel. Daarna gingen we midgetgolfen. Na het midgetgolfen gingen we eten! En toen hadden we de bonte avond dat was super leuk!

4 sep: s’ morgens na het ontbijt gingen we nog even buiten spelen. Toen stapten we op de fiets. En fietsten we naar school. Toen we op school waren mochten we allemaal naar huis. Dit was het kamp van 2019. bye bye!

Adios van Suus en Annelie

 


 

Kamp 2019

We gingen op kamp naar Markelo. Dat was een anderhalf uurtje fietsen dat was nog te doen. Om half 11 was iedereen op de bestemming. Iedereen at een broodje. We kregen een kleine rondleiding EN DE REGELS. En toen kwam de kamer indeling.

Nadat iedereen zijn bed had opgemaakt. Ging bijna iedereen op het spring kussen. Na een tijdje ging bijna iedereen zwemmen. we hadden een uurtje gezwommen.

Na het zwemmen was het al bijna etenstijd we aten macaroni. Dat was erg lekker. na het eten ging iedereen naar buiten.

Rond 21:30 ging iedereen binnen een spelletje doen.

Na een tijdje spelletjes doen. Ging iedereen naar bed.

Natuurlijk nog even snoepen. Dag 2. 07:00 was bijna iedereen al wakker. Om 08:30 zaten we aan het ontbijt. Daarna ging  Iedereen naar de kamer om schoenen aan te doen.

want iedereen ging buiten spelen. Na een tijdje spelen moesten we verzamelen binnen bij de eet tafel.

Want we gingen een spel spelen het zij zult vinden spel.

De wandeling was erg zwaar. Maar ondanks het wandelen was het wel erg leuk. Na de wandeling Ging iedereen hun middag eten op eten. Na het middag eten gingen we minigolven.

Dat was super leuk. Nadat we ge minigolft hadden gingen we patat eten met een snack. Na dat iedereen zijn buikje rond had gegeten. Ging iedereen oefenen voor de bonte avond.

Na dat iedereen goed ge oefent had gingen we begingen met de bonte avond na een prachtige bonte avond. Ging iedereen naar bed. Want morgen moesten we terug fietsen.

Dit was ons kamp.

Ciao Ciao van Hidde