Home>Groepen>De bovenbouw>bb Caline>Foto’s van kamp staan online!

Foto’s van kamp staan online!

zondag 23 september 2018

Foto’s van kamp staan online!

De bovenbouw is van 10 t/m 12 september op kamp geweest naar de Eskamp in Lemele.
Klik hier voor de foto’s

Maandagochtend zijn we op de fiets vertrokken. Nadat de bedden waren opgemaakt hebben de kinderen het terrein verkend. Een groot voetbalveld, een basketbalveld, een volleybalveld, schommels, een klimrek, twee voetbaltafels, twee tafeltennistafels en een sjoelbak! Wat was er veel te doen! Met alle kinderen hebben we Levend Ganzenbord gespeeld.  Na het avondeten zijn we naar het bos gegaan voor een potje bosjassen. De avond hebben we afgesloten met een gezellige spelletjesavond.
Dinsdagochtend ontbeten en lekker buiten gespeeld. Wat hebben we een geluk gehad met het mooie weer!
’s Middags zijn we op de fiets naar Actief Overijssel gegaan. Er waren 4 activiteiten: fietstrein, kanovaren, survivalparcours en een zeephelling. We hebben een hele mooie middag gehad!
’s Avonds was er de Bonte Avond gevolgd door een disco. We hebben samen gedanst en gezongen.
Woensdagochtend ontbeten, spullen ingepakt, de kamers schoongemaakt en daarna weer terug naar Almelo!
Speciale dank aan de begeleiding, de kookouders en de fietsouders! Dankjewel namens de groepen 6-7-8!