Almelose Montessorischool

mb Kristel

Ik ben Kristel Koebrugge. Ik werk al ruim 25 jaar in het Montessori-onderwijs. Ik ben begonnen in Doetinchem in een middenbouwgroep. Daar heb ik 5 jaar gewerkt. Toen kreeg ik mijn kinderen en begon de reistijd van elke dag twee uur mij op te breken. Ik solliciteerde in Almelo en werd aangenomen voor de bovenbouw. Dit heb ik drie jaar gedaan en ik kwam tot de ontdekking dat ik toch meer een onder-en middenbouwmens ben. Ik ben toen ,na een jaar middenbouw samen met Bea ,naar de onderbouw verhuisd en heb vele jaren naast Bertje in de onderbouw gewerkt. Sinds een jaar of zes heb ik nu een middenbouwgroep. Ik heb zelf vier kinderen in de leeftijd van 13 t/m 21 jaar. Ook heb ik drie honden waar ik heerlijke lange wandelingen mee maak.

 

 

Laatste muziekles ABC

woensdag 27 juni 2018

Woensdagmorgen 27 juni begon groep 4 met een hele leuke, maar helaas laatste muziekles van ABC. Zij mochten hier zelf kiezen welke liedjes zij wilden zingen. De kinderen kozen voor het lied van de beer die ontsnapt is uit Artis.

Lees verder >

Schrijfster Anke Kranendonk op bezoek

woensdag 27 juni 2018

Groep 5 had woensdag 27 juni 2018 bezoek van de schrijfster Anke Kranendonk! Zij heeft eerst zelf een stukje toneelgelezen en vervolgens mochten de kinderen hun goed geoefende stukken presenteren! Spannend!!! Elk groepje kreeg tips van Anke. Dit was ontzettend

Lees verder >

Workshop groep 3/4

woensdag 21 maart 2018

De kinderen uit groep 3 en 4 hebben een workshop gehad over ridders, jonkvrouwen en andere kasteelbewoners. Deze workshop werd gegeven door iemand van de kaliber kunstenschool. De kinderen hebben o.a. een tableau variant gemaakt. Klik hier voor een video.

Lees verder >

Een dag in de middenbouw van juf Kristel

zondag 11 maart 2018

De schooldeuren gaan open. De kinderen komen binnen en hangen de jas aan de kapstok. Juf is al in de klas om de kinderen een hand te geven en welkom te heten. De schooldag begint…      

Lees verder >

ABC muziek voor groep 4

woensdag 20 september 2017

Woensdag 27 september start Irma Hemmer met de extra muzieklessen voor groep 4 om 8.30 uur. Iedere donderdag krijgen we muziekles van Astrid vd Ven. Muziek is leuk en belangrijk voor je ontwikkeling; je leert van alles !

Lees verder >

‘Joep’

woensdag 20 september 2017

Vandaag gingen groep 3 en 4 naar Theater Hof ’88 voor ‘Joep’ een vrolijke muzikale voorstelling met poppen. Rij-ouders bedankt; veel van jullie hebben de voorstelling ook gezien.

Lees verder >