Home>Nieuws>Bertje signeert haar boek

Bertje signeert haar boek

donderdag 16 november 2017

Bertje signeert haar boek

Op vrijdag 24 november vanaf 14.15 uur is Bertje Fonts van Engelen op school om haar boek “Ik ben Maria Montessori” te signeren. Het boek is een beschrijving van het leven en het werk van Drs. Maria Montessori. Zij is als pedagoge / arts de grondlegger geweest voor het Montessorionderwijs in de hele wereld. Leerlingen van de Montessorischool in Almelo hebben de illustraties in dit boek gemaakt. Deze leerlingen krijgen van Bertje allemaal een eigen exemplaar uitgereikt aansluitend op de Voorleeskampioenschappen diezelfde vrijdag. U kunt intekenen op het boek van Bertje; de lijst hiervoor hangt in het halletje. Het boek kost € 16,–, contant afrekenen is gewenst. Via Bol.com wordt het later voor een hogere prijs aangeboden. Dus, een superleuk decembercadeautje voor een leuk prijsje!