Home>Groepen>De bovenbouw>Landelijke Montessoridag 2018

Landelijke Montessoridag 2018

woensdag 21 maart 2018

Landelijke Montessoridag 2018

Op 21 maart 2018 was er de landelijke montessoridag! Dit was echt een dag om in te lijsten. Wat een geweldige opkomst van ouders, opa’s, oma’s en andere familieleden en bekenden! We begonnen de dag op het plein met het zingen van het Montessori-lied. Alle bouwen hadden een eigen stukje om te zingen. Op onze facebookpagina (Almelose Montessorischool) en hier op de website kunt u een filmpje van dit lied bekijken. Daarna was er een koffiemoment voor onze bezoekers. Ouders hadden heerlijke hapjes verzorgd voor bij de koffie, en er waren ook nog door de kinderen gemaakte koekjes. Toen was het tijd om de klassen te bezoeken. Wat was iedereen enthousiast. De kinderen lieten zien waar zij trots op waren, en de bezoekers keken vol bewondering mee. Deze dag waren er ook heel veel nieuwe ouders gekomen om de school te bezoeken. Wat fijn dat zij de prettige sfeer hebben kunnen voelen vandaag. In de hal waren veel kinderen die hun talenten lieten zien en horen. Bij de muziekles van juf Astrid werd volop meegezongen. Kortom: een mooie dag waarbij u even heeft kunnen meekijken in de Montessori-keuken. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar! Iedereen bedankt voor het laten slagen van deze mooie dag!

Klik hier voor de foto’s van deze mooie dag!