Home>Nieuws>Naar het theater met groep 6

Naar het theater met groep 6

dinsdag 1 november 2016

dscf2237DICK BOS

Vandaag zijn de kinderen van groep 6 naar Hof 88 geweest om naar de voorstelling ‘Dick Bos’.

Beumer & Drost maakte een theaterthriller waarin theater, een stripverhaal en filmbeelden elkaar afwisselen. In de hoofdrollen Dick Bos en zijn tekenaar  Alfred Mazure. Als Dick Bos zich tegen zijn tekenaar keert, besluit hij zich van hem te ontdoen. Dick laat zich echter niet zomaar uitgommen. Een nietsontziende jacht van de cartoonist op zijn held begint…
Een heel afwisselende theatervoorstelling waar de kinderen echt van hebben genoten. Je merkte aan de reacties dat de kinderen echt opgingen in het verhaal. Aan het eind van de voorstelling konden de kinderen vragen stellen aan de acteur Peter Drost, het meest opzienbarende  voor de kinderen was toch wel dat de twee personages in het stuk gespeeld werden door één en dezelfde persoon.