Home>Nieuws>VDL Erasmus Technasium Award!

VDL Erasmus Technasium Award!

woensdag 4 april 2018

VDL Erasmus Technasium Award!

‘Na weken van voorbereiding was het vandaag dan zover. We hadden de presentatie van ons project bij VDL.
Vanmorgen vroeg al in de auto, met al onze posters en maquettes. Nadat we alles uitgestald hadden namen we plaats in een grote zaal die steeds voller liep. Presenteren voor zo’n grote groep is best indrukwekkend! Wij mochten als eerste presenteren. Het ging fantastisch! De presentatie zag er erg mooi uit en de kinderen stonden in alle rust en op hun gemak te presenteren. Wat waren we trots!
Na de presentatie, waarbij we ook de ideeën van de andere scholen konden bekijken, kregen we een rondleiding door het bedrijf. We hebben mogen meekijken in een hal waar allerlei onderdelen werden gemaakt met de meest ingewikkelde machines. Na de rondleiding kregen we een hapje en een drankje en werden de prijzen uitgedeeld. Er waren alleen maar winnaars!
Wij kregen wel een extra compliment over de creativiteit die we hadden laten zien!! Na de prijsuitreiking (iedereen kreeg een beker en een oorkonde) nog even met alle kinderen op de groepsfoto en weer naar huis.
Nu moeten we afkicken want het project is nu aflopen. We hebben er echt van genoten en kunnen heel trots zijn op onze leerlingen.’
^Juf Edith

Speciale dank gaat uit naar de studenten van het Erasmus maar zeker ook naar juf Edith! Zij heeft de afgelopen weken elke vrijdagochtend met de kinderen gewerkt! Top!

Klik hier voor de foto’s van de dag bij VDL op 4 april.