Stilte op school..
16 maart 2020

Lieve kinderen van de Montessorischool,

Wat was het stil vanochtend.. De stoelen op tafel, de kapstokken leeg, geen gelach en geklets in de gang.. alleen maar stilte. Heel erg bijzonder en verdrietig om dit mee te maken.

Vandaag zijn jullie juffen en meester druk bezig geweest om werkpakketten voor jullie klaar te maken. Trots zijn we op ons team! We hebben vanochtend alles op alles gezet om, zo goed als het kan, onderwijs voor jullie te organiseren. Alle informatie is gecommuniceerd met de ouders en de komende 3 weken staan we voor jullie klaar om, op afstand, te helpen met het werk.

Morgen, tussen 8:30 uur en 14:30 uur, kunnen de kinderen uit de midden- en bovenbouw de pakketten ophalen. Daarna blijft het stil op school... Wekenlang..

We gaan jullie missen lieve kinderen❤️ Hopelijk tot snel! Wees lief voor elkaar en help elkaar. We wensen jullie en alle ouders veel succes en gezondheid toe🍀

2e Pinksterdag
Juf Maureen jarig