Almelose Montessorischool
Home>Nieuws>Nieuwsbrief januari 2019

Nieuwsbrief januari 2019

maandag 21 januari 2019

Nieuwsbrief januari 2019

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Hierbij de nieuwsbrief over wetenswaardigheden van onze school. 

Voor iedereen allereerst natuurlijk de allerbeste wensen namens ons allemaal! We hopen dat iedereen heeft genoten van een welverdiende vakantie en dat we elkaar aankomende maandag weer fris en fruitig mogen begroeten. 

Nieuwjaarsreceptie

Aankomende maandag 7 januari 2019 is er om 14.30 uur een nieuwjaarsreceptie georganiseerd. Tijdens deze nieuwjaarsreceptie proosten we met elkaar op het nieuwe jaar. Tevens zal tijdens deze receptie de opbrengst van de kerstmarkt gepresenteerd worden. Het bedrag komt ten goede aan de dierenambulance. We hopen u allen aankomende maandag welkom te heten.

Kerstdiner

Mooi aangekleed en met heel veel enthousiasme kwamen de kinderen en de ouders met prachtige gerechten de school binnen. Erg mooi om te zien hoeveel aandacht er aan besteed is door iedereen. De sfeer in de klassen was perfect en de leraren hebben er samen met de kinderen een hele mooie, lekkere en gezellige avond van gemaakt. We willen dan ook iedereen bedanken voor hun inzet! Echt een hele mooie traditie.

Kerstmarkt

Wat was het gezellig en sfeervol! Iedereen heel erg bedankt voor alle donaties. Alle kinderen bedankt voor het maken van de mooie knutsels en de fantastische optredens die we gezien hebben. Ouders bedankt voor het helpen en natuurlijk de leerkrachten, oudercommissie en alle andere vrijwilligers bedankt voor de organisatie! 

Evaluatie vieringen

Na elke viering evalueren we met het team en met de oudercommissie, zodat we eventuele verbeterpunten of veranderingen kunnen meenemen voor de organisatie van volgend jaar. Als u nog evaluatiepunten heeft, kunt u dit altijd even aan mij of aan één van de docenten of ouders van de oudercommissie doorgeven. 

Studiedagen 2019: alle leerlingen zijn dan vrij

  • Maandag 25 februari 2019
  • Maandag 25 en dinsdag 26 maart 2019
  • Maandag 17 en dinsdag 18 juni 2019
  • Vrijdag 12 juli 2019

Met vriendelijke groet namens alle leerkrachten

Arlette van Wijhe Locatieleider