Home>Ouders>Oudercommissie

Oudercommissie

Als eerste willen we graag de leden van de oudercommissie aan u voorstellen.

Kim Leijssen (moeder van Julia en Saar), Manon Maarse (moeder van Lieke en Lotte), Bianca Lausberg (moeder van Nikki) en Lianne Grootenhaar (moeder van Elline en Abel) zijn de ouders die de oudercommissie vertegenwoordigen. Maureen Textor (leerkracht middenbouw) en Edith van Asma (leerkracht onderbouw) vertegenwoordigen vanuit het team de oudercommissie.

De oudercommissie is dit schooljaar al actief geweest met een aantal activiteiten. De kerstknutsel-markt! Een groot succes waarbij jong en oud samen voor de kerstmarkt mooie knutsels hebben gemaakt. Ook de hulpouders hebben van die dagen een succes gemaakt. Fijn dat er zoveel mensen zo enthousiast hebben geholpen! Uiteraard was het de eerste keer dat we het zo hebben georganiseerd. Dus er zijn verbeterpunten, en die zullen we voor het komende jaar zeker meenemen.

Ook heeft de oudercommissie zich ingezet voor de open dag. Deze werd goed bezocht. Heel veel nieuwe ouders zijn samen met hun kind(eren) een kijkje komen nemen op de school. Fijn dat er zoveel ouders zijn die zich dan inzetten om een rondleiding te geven. Dank daarvoor! En wat gaven onze leerlingen die dag  in de klassen een goed beeld van hoe het bij ons op school werkt. Fijn hoor dat jullie er waren op jullie vrije zaterdag. De muziekles van Astrid was een groot succes! Kinderen en ouders deden enthousiast mee. Uiteraard zijn nieuwe ouders ook buiten de open dagen welkom bij ons op school voor een rondleiding. Zegt het voort!

We hebben ook het idee dat de koffie momentjes goed in de smaak vallen. Ze worden goed bezocht! Een fijn moment om even ongedwongen met elkaar te praten en elkaar beter te leren kennen. De volgende koffiemomentjes zijn op woensdag 11 april, donderdag 31 mei, en woensdag 4 juli. Dus zet het in de agenda. Uiteraard kunt u met uw vragen en opmerkingen ook op andere tijdstippen bij de directie terecht.

Ons motto is dat de school een school moet zijn van ons allemaal. We kunnen uw hulp op allerlei gebieden goed gebruiken. In de hal (naast het kamertje van Joke) hangt ons mededelingen bord. Daar vindt u ook inschrijf formulieren voor als u wilt helpen op school. U bent van harte welkom!

vriendelijke groeten,

oudercommissie