Home>Veertigste UNICEF-loop in Almelo

Veertigste UNICEF-loop in Almelo

Aankondiging
Noteer alvast in uw agenda: Op vrijdagmiddag 12 oktober is het feest in het Nijreesbos. Dan is daar
de Unicefloop.
De Unicefloop is een sportieve en gezellige wandeling voor het hele gezin. De opbrengst is voor Unicef, de internationale organisatie die zorgt dat kinderen in de hele wereld een fijn leven hebben. Via school nodigen we de leerlingen en hun ouders van harte uit om ook weer mee te doen. De wandeling is geschikt voor leerlingen van alle groepen.

Feest!
Deze editie wordt een extra speciaal feest. Het is namelijk de veertigste keer dat de loop in Almelo is.
Alle reden voor een feestelijk avontuur in het Nijreesbos. De kinderen gaan in het Nijreesbos op reis
door de wereld. Onderweg stoppen ze bij verschillende werelddelen om opdrachten te doen. Het
wordt een werelds feest, voor en door kinderen.

Praktisch
De leerlingen ontvangen in de eerste week na de zomervakantie een uitnodiging om zich aan te
melden. Na de aanmelding ontvangen ze via school een sponsorenvelop die ze bij de start van de
loop op 12 oktober inleveren. De opbrengst is uiteraard voor Unicef. Deze activiteit vindt buiten school plaats. U zorgt zelf voor de begeleiding van uw kind(eren). De start is vrijdagmiddag 12 oktober vanaf 14.30 tot uiterlijk 17.30. Doe mee, en help een handje met je voeten!
Vragen kunt u stellen aan unicefalmelo@gmail.com.